Front Page

ONZE AKTIVITEITEN:

Holland Link Analoog & Vinyl is sterk betrokken bij muziekbeleving op een hoog niveau. Muziek moet altijd voorop staan en moet liefst goed gedetailleerd klinken. De luidsprekers moeten “onzichtbaar” zijn, dat wil zeggen het geluidsbeeld dient zich uit te strekken over de volle breedte tussen en langs de luidsprekers heen. Zoiets bereiken hoeft niet altijd kostbaar te zijn, maar is eerder een kwestie van de goede “match” tussen de verschillende onderdelen van uw installatie. En daar letten wij speciaal op. Verder is het voor ons erg belangrijk dat wij na verkoop of plaatsing van nieuwe apparatuur een tevreden klant achterlaten én behouden, die steeds weer muzikaal plezier beleeft aan zijn nieuwe aankoop. 

Showroom / luisterruimte in Rotterdam
Hier kunt u onze merken rustig beluisteren en bewonderen. Dit zijn stuk voor stuk ontwerpen van hoog niveau, gerealiseerd door serieuze audio experts. De buizen apparatuur van AYON Audio en de 20 jaar garantie voor Bryston versterkers zijn opvallend. Zie merken-overzicht onderaan deze pagina. Vinyl-liefhebbers opgelet: wij leveren ook de high-end platenspelers van Transrotor, TEAC, Roksan en Michell plus de befaamde toonarmen van Michell, Reed, Transrotor, Dynavector en Kuzma. Perfekte platendraaiers zoals de luchtgelagerde VYGER Indian Signature, de Vyger Baltic M, TEAC TN-5BB en de Transrotor MAX of ZET-1 zijn bij ons in de showroom te bewonderen en te beluisteren. Verder leveren wij pick-up elementen van Benz Micro, Ortofon, Audio Technica, Goldring, Sumiko, Dynavector en Van den Hul. Plus step-up trafo’s en phono voorversterkers van Atoll, TEAC, Bryston, Heed Audio, EAR-Yoshino, Lehmann, Perreaux.

Als specialist in draaitafels vinden wij een goede afstelling van de pickup arm en element heel belangrijk. Daarom bezorgen wij de bovengenoemde draaitafels bij u thuis (in Zuid-Holland) en zorgen daar voor een optimale plaatsing en een precieze afstelling. 
Bel vooraf voor bezoek aan onze showroom en om te luisteren naar onze merken: 010-2232514 , bij geen gehoor 0681 711 831 (op afspraak geopend van 10:30 – 20:00 uur).